Dierenbeschermingscentrum Amersfoort

Steun het asielwerk van Dierenbeschermingscentrum Amersfoort! Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie (zamel bijvoorbeeld geld in voor je verjaardag, of doe een sponsorloop), steun de actie van iemand anders, of doe mee aan een van onze projecten. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
van totaal € 0 (0%)
Bekijk alle
Bij Dierenbeschermingcentrum Amersfoort hebben wij een groot aantal konijnen die medische zorg nodig hebben.Help jij mee om dit te bekostigen?Eind oktober vonden medewerkers van onze dierenambulance bij een kinderdagverblijf 8 gedumpte konijntjes inclusief de zwangere Orbit. We hebben de konijntjes met liefde ontvangen en ze eens goed verwend. De volgende dag werden we nogmaals blij verrast, want Orbit beviel van 8 baby konijntjes. Toen hadden wij ineens nog een heleboel extra konijnen om voor te zorgen!Kosten: Dat doen we natuurlijk graag, alleen hier zijn wel wat extra kosten aan verbonden.En nu vraag jij je vast af wat deze kosten zijn. Nou, dat zijn de volgende: Alle konijnen moeten gevacinneerd worden tegen VHD 1/Myxomatose en VHD2. Dit zijn twee virusziekten die voorkomen onder konijnen. Alle konijnen worden ontwormd. Dit is een driedaagse behandeling. Alle mannetjes, de rammen, worden gecastreerd. Graag willen wij alle vrouwtjes ook steriliseren ivm de kans op baarmoedertumoren. De komende drie maanden blijven de konijnen & mama Orbit bij ons en zullen we ze elke dag heerlijk voer geven, veel aandacht en natuurlijk in de gaten houden of ze allemaal goed groeien. Daarvoor moeten de konijntjes elke dag op de weegschaal. Zo kunnen we meteen zien welk konijntje extra voer of zorg nodig heeft. Wil jij een bijdrage doen aan de kosten voor de verzorging van deze lieve konijntjes & mama Orbit? Dankjewel voor jouw steun!
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Update over Osha

20-02-2020 | 14:00 Geplaatst op: Osha heeft jullie hulp nodig! Hierbij weer een update van Osha. Haar medische problemen zijn helaas nog niet allemaal voorbij. Osha had last van haar oog en daarom hebben we haar oog een aantal dagen moeten zalven. Daarnaast had ze een vreemde verdikking op de bovenkant van haar hoofd waarvan we een biopt genomen hebben. De uitslag van dit biopt liet even op zich wachten maar inmiddels is bekend dat de verdikking op haar hoofd niet kwaadaardig blijkt te zijn. Helaas werd door de 2e röntgenfoto van haar longen duidelijk dat deze niet verbeterd zijn en dat we ervan uit kunnen gaan dat ze uitzaaiingen in haar longen heeft. Gelukkig zijn we op dit moment al in gesprek met verschillende mensen die haar een thuis willen bieden. Daar kan Osha de liefde krijgen die ze verdient, verwend worden en vele knuffels ontvangen zolang het goed met haar blijft gaan. We zijn onwijs dankbaar voor alle steun, donaties en lieve berichten die we voor Osha hebben ontvangen en hopen nog lang door te kunnen gaan met het opvangen en helpen van dieren.
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

18-02-2020 | 21:43 Aan: Osha heeft jullie hulp nodig! Omdat ik vind dat zo'n dier geholpen moet worden en blij ben dat er mensen zijn die de zorg coördineren.