Help jij arme Muppet?

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Het is 01:00 ’s nachts, donker op straat en zomaar word je uit een busje op straat gezet. Gelukkig ziet iemand het gebeuren en omdat het er toch een beetje vreemd uit ziet gaat ze kijken.

Onder de vlooien, uitgedroogd, vermagerd, zulke lange nagels dat lopen niet meer mogelijk is en van ellende en verzwakking niet meer op je pootjes kunnen staan. Het klinkt als een griezelige fictie, maar voor Muppet is het helaas de realiteit. Dit kan toch niet!

Toen Muppet bij ons binnenkwam stond de hartslag van alle dierverzorgers even stil. Gelukkig zien we zelden dat zwerfhonden in deze staat bij ons binnen komen en is het dan ook voor ons schokkend om te zien.


Momenteel verblijft Muppet in ons nieuwe opvangcentrum in Ede.

Ze heeft gelukkig haar eerste nachten overleefd en krijgt nu de voeding (gedoseerd), pijnverzachting, liefde en medicatie die ze aan kan.

Arme Muppet zal in de toekomst waarschijnlijk nog veel medische zorg nodig hebben. Het is nog onduidelijk hoe hoog haar medische kosten worden. Maar omdat de eigenaar niet bekend is zijn alle kosten voor onze rekening!

Wil jij Muppet helpen met een (kleine) bijdrage? Namens Muppet alvast bedankt!