Berichtje van Osha's nieuwe eigenaar

20 april 2020 09:00

"Osha woont inmiddels al bijna twee maanden bij ons! Waar we de eerste week dachten dat we een bange, onzekere poes in huis hadden, bleek niets minder waar te zijn. In de nachten ging mevrouw er flink opuit (dat zagen we aan de plukjes witte haren), en in de ochtend lag ze dan weer heel onschuldig onder de kast.

Nu 8 weken later is ze een bijdehande tante geworden die nergens meer voor terug deinst. Ze is gek op het tapijt waar der pootjes helemaal in wegzakken, rollen en knorren op de bank staat ook elke dag op het programma (waar ze al ook praktisch elke dag een keer vanaf rolt, en dan omkijkt naar ons of we het gezien hebben), de hele dag door ons verwennen met lekkere knuffels, mensen bekijken op de singel vanaf de vensterbank, een kleurtje proberen op te doen op het balkon, achter alle speeltjes aanrennen (het rammelballetje en de muis zijn haar favoriet) en vol verbazing en nieuwsgierigheid kijken wat nou die 3 gekke wezentjes met die lange oren zijn die ook nog in het huis wonen.

Owja... en vergeet de kaas niet... KAAS.... je kan tegenwoordig beter je broodje kaas met je leven beschermen, want als Osha door heeft dat je kaas hebt, dan kan het zomaar opeens van je bord wegzijn als je met je ogen hebt geknipperd!

Kortom: het gaat bovenverwachting goed met haar, en ze geniet elke dag opnieuw! Veel knuffelige groetjes!"