Osha heeft jullie hulp nodig!

Het streefbedrag voor de operatie aan de oren van Osha is behaald, maar alle donaties blijven welkom voor de verdere verzorging van Osha. We weten nu dat naast haar oren ook haar gebit behandeld zal moeten worden en dat er foto's van haar longen moeten worden gemaakt. Welke medische kosten erna nog zullen volgen is nu nog niet te zeggen. De allereerste stap is dat ze moet herstellen van de operatie en dan kunnen we kijken of er nog meer medische zaken spelen. Donaties voor de verzorging van Osha-en dieren zoals Osha-blijven dus heel erg welkom!

Op vrijdag 24 januari is deze lieve dame (wij hebben haar Osha genoemd) naar de opvang gebracht door een oplettende vinder die haar onder de motorkap van een auto vond (op de Schans in Hoogland, Amersfoort). Ze liep daar al een paar dagen rond en is duidelijk niet in goede gezondheid. Ze is direct door een dierenarts bekeken en het lijkt erop dat ze plaveiselcelcarcinoom (vorm van huidkanker) heeft. Omdat ze hier veel last van heeft krijgt ze pijnstilling en extra veel liefde en aandacht. Op dinsdag 28 januari zal ze worden geopereerd en worden haar oren geamputeerd. Duimen dus dat deze operatie helemaal goed zal gaan en dat ze erna geen last meer heeft van de huidkanker. Aankomende weken zullen we haar extra goed verzorgen en hopen we dat ze snel weer aan gaat komen en pijnvrij door het leven kan gaan. Wanneer dit het geval is, en de eigenaar van de poes meldt zich niet, zullen we haar gaan herplaatsen via onze website

Help jij Osha mee met de kosten van de medische behandelingen? Ze kan jullie hulp goed gebruiken!

Bekijk alle
18-02-2020 | 21:43 Omdat ik vind dat zo'n dier geholpen moet worden en blij ben dat er mensen zijn die de zorg coördineren.
01-02-2020 | 19:28
01-02-2020 | 16:00
30-01-2020 | 17:51 💝
29-01-2020 | 20:33
Bekijk alle

Update over Osha

20-02-2020 | 14:00 Hierbij weer een update van Osha. Haar medische problemen zijn helaas nog niet allemaal voorbij. Osha had last van haar oog en daarom hebben we haar oog een aantal dagen moeten zalven. Daarnaast had ze een vreemde verdikking op de bovenkant van haar hoofd waarvan we een biopt genomen hebben. De uitslag van dit biopt liet even op zich wachten maar inmiddels is bekend dat de verdikking op haar hoofd niet kwaadaardig blijkt te zijn. Helaas werd door de 2e röntgenfoto van haar longen duidelijk dat deze niet verbeterd zijn en dat we ervan uit kunnen gaan dat ze uitzaaiingen in haar longen heeft. Gelukkig zijn we op dit moment al in gesprek met verschillende mensen die haar een thuis willen bieden. Daar kan Osha de liefde krijgen die ze verdient, verwend worden en vele knuffels ontvangen zolang het goed met haar blijft gaan. We zijn onwijs dankbaar voor alle steun, donaties en lieve berichten die we voor Osha hebben ontvangen en hopen nog lang door te kunnen gaan met het opvangen en helpen van dieren.
Lees meer