Osha heeft jullie hulp nodig!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Het streefbedrag voor de operatie aan de oren van Osha is behaald, maar alle donaties blijven welkom voor de verdere verzorging van Osha. We weten nu dat naast haar oren ook haar gebit behandeld zal moeten worden en dat er foto's van haar longen moeten worden gemaakt. Welke medische kosten erna nog zullen volgen is nu nog niet te zeggen. De allereerste stap is dat ze moet herstellen van de operatie en dan kunnen we kijken of er nog meer medische zaken spelen. Donaties voor de verzorging van Osha-en dieren zoals Osha-blijven dus heel erg welkom!

Op vrijdag 24 januari is deze lieve dame (wij hebben haar Osha genoemd) naar de opvang gebracht door een oplettende vinder die haar onder de motorkap van een auto vond (op de Schans in Hoogland, Amersfoort). Ze liep daar al een paar dagen rond en is duidelijk niet in goede gezondheid. Ze is direct door een dierenarts bekeken en het lijkt erop dat ze plaveiselcelcarcinoom (vorm van huidkanker) heeft. Omdat ze hier veel last van heeft krijgt ze pijnstilling en extra veel liefde en aandacht. Op dinsdag 28 januari zal ze worden geopereerd en worden haar oren geamputeerd. Duimen dus dat deze operatie helemaal goed zal gaan en dat ze erna geen last meer heeft van de huidkanker. Aankomende weken zullen we haar extra goed verzorgen en hopen we dat ze snel weer aan gaat komen en pijnvrij door het leven kan gaan. Wanneer dit het geval is, en de eigenaar van de poes meldt zich niet, zullen we haar gaan herplaatsen via onze website

Help jij Osha mee met de kosten van de medische behandelingen? Ze kan jullie hulp goed gebruiken!

Bekijk alle
18-02-2020 | 21:43 Omdat ik vind dat zo'n dier geholpen moet worden en blij ben dat er mensen zijn die de zorg coördineren.
01-02-2020 | 19:28
01-02-2020 | 16:00
30-01-2020 | 17:51 💝
29-01-2020 | 20:33
Bekijk alle

Berichtje van Osha's nieuwe eigenaar

20-04-2020 | 09:00 "Osha woont inmiddels al bijna twee maanden bij ons! Waar we de eerste week dachten dat we een bange, onzekere poes in huis hadden, bleek niets minder waar te zijn. In de nachten ging mevrouw er flink opuit (dat zagen we aan de plukjes witte haren), en in de ochtend lag ze dan weer heel onschuldig onder de kast. Nu 8 weken later is ze een bijdehande tante geworden die nergens meer voor terug deinst. Ze is gek op het tapijt waar der pootjes helemaal in wegzakken, rollen en knorren op de bank staat ook elke dag op het programma (waar ze al ook praktisch elke dag een keer vanaf rolt, en dan omkijkt naar ons of we het gezien hebben), de hele dag door ons verwennen met lekkere knuffels, mensen bekijken op de singel vanaf de vensterbank, een kleurtje proberen op te doen op het balkon, achter alle speeltjes aanrennen (het rammelballetje en de muis zijn haar favoriet) en vol verbazing en nieuwsgierigheid kijken wat nou die 3 gekke wezentjes met die lange oren zijn die ook nog in het huis wonen. Owja... en vergeet de kaas niet... KAAS.... je kan tegenwoordig beter je broodje kaas met je leven beschermen, want als Osha door heeft dat je kaas hebt, dan kan het zomaar opeens van je bord wegzijn als je met je ogen hebt geknipperd! Kortom: het gaat bovenverwachting goed met haar, en ze geniet elke dag opnieuw! Veel knuffelige groetjes!"  
Lees meer