Streefbedrag behaald

Help lieve Femke herstellen!

Opgehaald

1.182
131% bereikt van het totaalbedrag € 900

Femke is een American Bully kruising en is op 15 juli bij ons in de opvang terecht gekomen nadat ze zwervend is aangetroffen in Hilversum. Via haar chip kwamen we erachter dat ze hiervoor al minimaal 3 eigenaren heeft gehad. Maar er zijn geen gegevens bekend van haar laatste eigenaar en die heeft ook niets van zich laten horen. Femke heeft duidelijk al meerdere nesten gehad in haar leven en het lijkt er op dat haar laatste nest nog maar kort geleden is... We vermoeden dat ze misschien als fokteefje is gebruikt, maar zeker weten doen we dit natuurlijk niet. 


Ze was er bij binnenkomst niet goed aan toe: ze was erg mager en had koorts. De dierenarts heeft haar direct onderzocht en behandeld aan o.a. een blaasontsteking. Inmiddels is ze weer wat aangekomen en blijkt dat Femke, ondanks alles wat ze waarschijnlijk heeft meegemaakt, een ontzettende lieverd is naar mensen toe!

We hebben voor Femke al aardig wat kosten gemaakt. En voor de toekomst staan er nog meer behandelingen in de planning voor o.a. haar gebit. Natuurlijk wordt Femke ook gesteriliseerd zodat ze geen nesten meer hoeft te hebben in de toekomst. Als ze deze behandelingen gehad heeft kunnen we op zoek naar een nieuw thuis voor Femke. Voorlopig is ze dus nog niet plaatsbaar. 

De totale kosten voor haar vervolgbehandelingen en verzorging zijn minimaal € 900,- en dat komt bovenop de kosten die we al voor haar hebben gemaakt. Daarom vragen we jullie hulp. Helpen jullie mee om Femke weer te laten herstellen? Dat is deze lieverd meer dan waard!