Overal vinden we kittens...

21 juli 2020 00:00

Onder een motorkap, verscholen onder de loopbrug van het ziekenhuis. We hebben in 2020 alweer ruim 70 zwerfkittens opgevangen! Van net geboren tot al een paar weken oud, met moederpoes en zonder moederpoes. Allemaal worden ze met liefde verzorgd door pleeggezinnen, maar al deze zwerfkittens kunnen voorkomen worden door uw poes of kater te laten steriliseren/castreren.

De (medische) verzorging en het op laten groeien van deze kittens kost veel geld. Wil jij ons daarbij helpen? Bijvoorbeeld door jouw vrienden en familie te vragen om ook te doneren. Dat kan makkelijk met een Tikkie via Whats app. Klik op het Tikkie logo onder aan dit bericht en deel jouw oproep! Je kan natuurlijk ook een inzamelingsactie starten, kijk hier voor leuke tips!
 
Deze periode komen ook de eerste nestjes kittens en hun moeders vanuit pleeggezinnen weer terug naar de opvang. De kittens zijn nu minimaal 10 weken oud en klaar om hun forever home te vinden! Houd onze website (https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenbeschermingscentrum-amersfoort/dierenopvang/asieldieren) in de gaten mocht je overwegen om kittens te adopteren. Stuur bij interesse een mail naar infodbca@dierenbescherming.nl met een omschrijving van de thuissituatie (type woning, aantal m2, mogelijkheid voor katten om naar buiten te gaan), de gezinssituatie en je contactgegevens. Dan nemen de dierverzorgers zo spoedig mogelijk contact met je op. We werken niet met een wachtlijst dus reageer enkel op beschikbare kittens die op onze website staan.