Help de kittens bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort!

Opgehaald

1.208
21% bereikt van het totaalbedrag € 5.656
Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Ieder jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de diertjes zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog de onderstaande producten nodig om de kittens zowel bij onze gastgezinnen als in ons opvang optimaal te kunnen verzorgen.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift! 

Product

Aantal 

 

Prijs per stuk

Hartje dat een kloppend geluid maakt (nabootsing hartslag). Het rustige tempo stelt jonge dieren op hun gemak.  Ideaal voor moederloze dieren.

 4

 

 €20

Kittenmousse (12 x zakje met 195 gram)

5

 

 €28

Kittenmelk

30 

 

 €20

Kittenspeentje (set van 5)

20 

 

€9

Set van 5 Spuitjes (voor het precies toedienen van kittenmelk)

10   

€5

Voedingsset (Set met flesje van 35 ml, 6 speentjes en een borsteltje)

30

  €8

Snuggle Safe warmtekruik

6

   €17

Thermometer

 

 €16

Weegschaal

 

€15

Onvlooiingsspray (250 ml)

20     €38

Ontvlooiingsmiddel kitten

100    €7 

Ontvlooiingsmiddel drachtige poes

30    €10

Ontwormingsmiddel (pasta)

20    €14 

Ontwormingsmiddel (tablet)

700    €3 

Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jaarlijks vangen wij 150 tot 200 kittens op. Dit zou betekenen dat we idealiter €35.000 nodig hebben om alle kittens zo goed mogelijk op te vangen, dus alle donaties zijn meer dan welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen.

Disclaimer:

  • De getoonde prijzen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar product wordt aangeschaft.
  • De kittens op de afbeeldingen zijn deels in de voorgaande jaren bij ons opgevangen en zijn nu dus niet meer in de opvang of beschikbaar voor adoptie. Ze hebben gelukkig allemaal een fijn huisje gevonden waar ze heerlijk verder opgroeien. Zodra er nieuwe kittens beschikbaar zijn voor adoptie, zullen we ze vermelden op www.ikzoekbaas.nl. Hier staan ook de lieve, oudere dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis!