Streefbedrag behaald

Geef Rocky een kans op een mooi leven!

Opgehaald

1.682
112% bereikt van het totaalbedrag € 1.500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Deze kleine kerel kwam 23 september 2021 onze opvang binnen in een metalen kooitje. Als we hem niet aan zouden nemen, ondanks dat we overvol zaten, zou de familie van de toenmalige eigenaren hem in het kanaal gooien en niet meer naar hem omkijken. Om dat te voorkomen hebben we hem zonder twijfel opgevangen.

In de opvang bleek al snel dat Rocky veel medische problemen heeft. Zijn hoofdje hangt heel de tijd scheef en van aanraking moet hij niets hebben. We hebben hem hier behandeld met pijnstilling en oorzalf in de hoop dat hij zich beter zou voelen maar helaas hielp niets.

Het hoofdje van Rocky hangt scheef. 

De dierenarts denkt dat hij wellicht een hersenafwijking zou kunnen hebben wat zijn gedrag en scheve koppie verklaart. Er is een grote kans dat, als hij inderdaad hersenproblemen heeft, we dit niet kunnen verhelpen maar voordat we die moeilijke keuze maken willen we zeker weten dat we alles hebben gedaan om hem een kans te geven op het mooie leven wat lieve Rocky verdient.

Rocky moet naar een neuroloog die gaat bepalen of we een CT-Scan of en MRI nodig hebben om te kijken of er iets afwijkends te vinden is in de hersenen van Rocky. De kosten voor alle consulten en een MRI/CT-Scan zijn rond de €1500 en daarom vragen wij jullie om hulp! Namens Rocky alvast bedankt. 

Helpen jullie mee met een bijdrage om Rocky hopelijk de kans te geven die hij verdient?